Ruilen & Retourneren - Potz Wonen
Potz Wonen

Ruilen en retourneren

Niet helemaal tevreden? Wij helpen je!

Een product via het internet of de telefoon besteld en toch niet helemaal tevreden?

Retourbeleid

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en bieden een retourbeleid aan voor onze geprefabriceerde producten die binnen 14 dagen kunnen worden geretourneerd. Dit is echter niet van toepassing op onze custom/maatwerk producten die speciaal voor de klant in productie gaan. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd. Het retourbeleid geldt ook niet voor sale artikelen.

Procedure retour

(mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst, uitgezonderd custom/maatwerk meubelen)

- Gebruik voor de retourzending de adresgegevens naar Potz Wonen zoals aangegeven en vermeld deze duidelijk op de retourzending.

- Verpak het product met zorg indien mogelijk in de originele verpakking en lever het pakket vervolgens gratis af bij een kantoor van PostNL.

Retourneren (herroepen overeenkomst)

Vraag via onze klantenservice het herroepingsformulier aan om uw bestelling te retourneren: info@potzwonen.nl 

Valt het te retourneren product binnen de afmetingen en het maximale gewicht voor PostNL pakketpost, dan zijn de retourkosten voor retourzendingen gratis. Het maximale formaat voor PostNL pakketpost is: 176 x 78 x 58 cm. Het maximale gewicht is 30 kg.

Betreft het te retourneren artikel een zwaarder of een (ingepakt in de originele doos) groter product die buiten de PostNL pakketpost maten valt (zoals bijvoorbeeld een bank, eettafel of kast), dan zal onze zal de klantenservice contact opnemen om een afspraak te maken om het meubel door onze transporteur op te halen. De kosten voor het ophalen van de retourzending door onze transporteur bedragen in dit geval € 75,-. Uiteraard is het ook mogelijk om het artikel zelf naar ons distributiecentrum terug te brengen.

Klachtafhandeling

Wij verwerken je bestelling ten alle tijden met de grootst mogelijke zorg. Mocht er toch onverhoopt iets niet naar wens zijn verlopen, dan kan je op onze klachtafhandeling pagina onze klachtafhandeling procedure inzien.