Verkozen tot de mooiste woonwinkel van Twente

Over ons

De kunst van sfeervol en betaalbaar wonen bij de mooiste woonwinkel van Twente! Samen met onze gewaardeerde en enthousiaste medewerkers en niet te vergeten de inzet van ons gezin, zijn wij onze klanten al jaren van dienst. Wat ooit kleinschalig begon is nu uitgegroeid tot de mooiste woonwinkel van Twente: een landelijk bekend Haaksbergs bedrijf!

Geert & Debby’s continue enthousiasme om de consument regelmatig aparte en spraakmakende zaken te bieden heeft geresulteerd in hetgeen we nu zijn. Wij onderscheiden ons door samen met de klant tot een uniek en persoonlijk interieur te komen. Zo is elke huiskamer ook een beetje van ons!

Woonwinkel van 2500 m2 in Haaksbergen

Terwijl Geert zich hoofdzakelijk met inkoop, trends en de organisatie bezighoudt, richt Debby zich voornamelijk op advies, kleurstellingen en decoraties. Ook u hopen we binnenkort te mogen begroeten voor de aankoop van een bankstel, fauteuil, eethoek of ander meubel in de mooiste woonwinkel van Twente, of ga voor een uniek en eenmalig item uit onze GP World of Wonders Collection. De woonwinkel van ruim 2500 m2 die is onderverdeeld in sfeerkamers met verschillende woonstijlen met kwaliteit. In onze woonwinkel verkopen we meubelen, zoals een bank van pilotenleer. Maar ook accessoires van onder andere Riverdale, PTMD, Lifestyle karpet op maat en verlichting. We kunnen u de beste en mooiste kwaliteit leveren tegen de laagst mogelijke prijs.

Maatwerk meubels

Maatwerk is bij ons ook mogelijk! Topkwaliteit meubels hebben we natuurlijk in alle soorten en maten van werkelijk alle toonaangevende merken. Nergens vindt u zoveel keus in design. Ook als uw woonruimte om een maatwerkoplossing vraagt, kunt u bij Potz Wonen terecht. Werkelijk alles is bespreekbaar, niets is onmogelijk. In veel gevallen maken wij uw meubels op maat in overleg met de fabrikant, maar ook in eigen huis kunnen we aanpassingen doen waardoor het meubel perfect past bij uw interieurwensen.

Laagste prijs garantie

Uiteraard bieden wij al uw aankopen aan met laagste prijs garantie, geen aanbetaling en veelal 3 jaar garantie op uw aankopen bij de mooiste woonwinkel van Twente!