Wanddecoratie; onze persoonlijke favoriete wanddecoraties - Potz Wonen
Potz Wonen

Wanddecoratie; onze persoonlijke favoriete wanddecoraties

Die lege saaie muur achter de bank of die kille wand in de eetkamer; Deze kan je uiteraard opvullen met fotolijstjes, waardoor je elke dag weer wordt aangestaard door die ene foto van je schoonmoeder, omdat je partner die er per se tussen wilde. Natuurlijk zijn er véél betere opties om je kamer aan te kleden waar zowel jij als je partner blij van worden! Deze keer heb ik 3 van onze persoonlijke favoriete wanddecoraties gepakt uit onze showroom in Haaksbergen.

Schilderijen zijn een inkoppertje voor dit artikel. Met een groot en hoog schilderij kan je die lege wand perfect opvullen. Door een groots schilderij kan je je ruimte ook nog eens (je raadt het al) groots laten ogen. Wij zijn persoonlijk echt fan van fotoschilderijen van onder andere Alu Art. Prachtige foto’s van modellen op een zeer kunstige en chique manier. Kijk maar naar deze 2 beeldschone dames in onze showroom. Wel iets beter dan die foto van je schoonmoeder toch?…

Wanddecoratie Onze Persoonlijke Favoriete Wanddecoraties

Niet alleen handig om even te kijken of je haar wel goed zit, maar spiegels zijn ook nog eens perfect als wanddecoratie! Kan je niet de juiste maat spiegel vinden voor op je wand, combineer dan meerdere spiegels van verschillende formaten zoals hier bij ons in de showroom. Dit zorgt voor een erg gezellig en speels effect, die je tevens ook kan krijgen met verschillende schilderijen. Met een spiegel aan de wand creëer je notabene een erg ruimtelijk effect en lijkt je kamer zelfs een stuk groter. Als dit met 1 spiegel al lukt, moet je nagaan in wat voor groots en royaal paleis je je woonkamer wel niet om kan toveren met meerdere spiegels aan de muur!

Wanddecoratie Onze Persoonlijke Favoriete Wanddecoraties

Een ornament aan de muur is een perfecte oplossing om je kamer de finishing touch te geven. Notabene kan dit tevens dé eyecatcher van de kamer zijn. Een ornament is toch altijd nét iets anders en daardoor kan dit de ruimte net wat interessanter maken. Ook al heb je zo’n prachtig behang zoals deze in onze showroom; een te gekke glitter Olifant maakt het natuurlijk helemaal af! Kijk maar naar dit pareltje in onze showroom!

Wanddecoratie Onze Persoonlijke Favoriete Wanddecoraties