Vervaagde kleuren - Potz Wonen
Potz Wonen

Vervaagde kleuren

4 interieurtrends die we deze winter gaan zien

Ieder seizoen komen wij weer nieuwe trends tegen. Dé perfecte tijd dus om de nieuwste trends aan je interieur toe te voegen. Ben je benieuwd welke trends dit zijn? Kijk dan gauw verder ;-)!

1. Vervaagde kleuren

We kwamen eerst vooral veel all white interieurs tegen. Dat gaan we als we de volgende trend mogen geloven iets anders aanpakken. Pinterest wordt namelijk overspoeld door interieurs met vervaagde kleuren tegenwoordig! Denk aan: verwassen groen, mist-blauw, lichtgrijs of (stoere) pasteltinten.

Vervaagde Kleuren

2. Statement verlichting

De tijd dat verlichting nog puur functioneel was is nu toch echt voorbij. Je verlichting mag gezien worden! Gebruik de verlichting dan ook als een extra accessoire. Fijne bijkomstigheid is natuurlijk dat je interieur extra sfeer krijgt door verschillende lichtbronnen. En laat dat nou precies zijn wat we willen in de donkerste maanden van het jaar ;-).

Vervaagde Kleuren

3. Behang

Behang is een super makkelijke én leuke manier om je ruimte wat spannender te maken. Behang heeft een enorme comeback gemaakt. Voorheen zagen we voornamelijk strak gestucte muren, tegenwoordig mag het allemaal net iets creatiever. Voornamelijk behang met een grove bloemenprint óf een fotoprint van bijvoorbeeld een bos doet het goed in de woon- of slaapkamer. Voor de kinderkamer zijn de jungleprints het helemaal.

Vervaagde Kleuren

4. Donkere kleuren

Deze trend staat echt haaks op alles wat we de afgelopen jaren hebben gezien. Van de lichte interieurs gaan we over naar de donkere kleuren. Zowel op de wanden als in het meubilair. Vind je het spannend om deze trend door te voeren? Begin dan in een kleine ruimte zoals het toilet of een werkkamer aan huis. Ook goed om deze trend stapje voor stapje door te voeren. Anders kan de overgang te groot zijn. Vooral diepe, rijke kleuren als (olijf)groen, marineblauw en antraciet gaan we steeds meer zien.

Vervaagde Kleuren