Sfeer in huis - Potz Wonen
Potz Wonen

Sfeer in huis

Heerlijk die feestdagen! Buiten wordt het steeds kouder, maar naast dat we thuis de verwarming iets hoger zetten, kleden we het huis ook zo warm en gezellig mogelijk aan. Het vorige artikel had ik het er al over dat we dit jaar helaas niet zoveel mensen aan de eettafel mogen ontvangen tijdens de feestdagen. Dat 2020 een heel raar jaar was en we dit jaar toch iets anders zullen moeten afsluiten dan we hadden gehoopt, is misschien wel dé perfecte reden om het thuis juist extra gezellig te maken op basis van je interieur! Dit deden wij in ieder geval wel tijdens de lockdown in onze showroom in Haaksbergen!

Die kerstboom en al die kerstversieringen kunnen nu weer terug naar zolder. Tenzij je net als ikzelf hier elk jaar weer een handje van hebt om dit minstens tot het nieuwe jaar uit te stellen…

Om tijdens die laatste paar dagen van 2020 toch nog even die gezelligheid te houden in je huis, dan zijn woonaccessoires dé perfecte oplossing. Het mag allemaal wel een beetje shiney & bling voor die feeststemming. Kaarsen zijn natuurlijk altijd perfecte sfeermakers, maar daarnaast zijn goudkleurige kandelaars, vazen en glazen windlichten de ideale aanvulling voor op en rondom je eettafel. In de vorige artikelen hebben onze stylistes het ook al laten zien dat je lekker gedurfd kan zijn in je interieur, maar door de kleuren op elkaar af te stemmen maak je het niet te rommelig. Net als deze gezellige eethoek in onze showroom. Ik zie mijzelf hier wel genieten van een glaasje champagne en een schaal heerlijke oliebollen. Hoop ik wel dat die sportscholen weer zo snel mogelijk open mogen in het nieuwe jaar…

Sfeer In Huis

Om dat verrukkelijke nieuwjaarsmaal even te laten zakken plof je natuurlijk het liefst neer in de woonkamer in die heerlijke bank of fauteuil. Ook hier mag die feeststemming uiteraard niet ontbreken, want hier trek je natuurlijk nog even een extra flesje champagne open. De salontafel kan je net als bij de eettafel perfect aankleden met kaarsen, kandelaars en mooie ornamenten. Meubels met neutrale kleuren zijn ideaal om aan te kleden met sierkussens zonder dat je snel de mist in gaat met vloekende kleuren. Net als bij deze prachtige hoekbank in onze showroom, waarbij onze stylistes voor de feeststemming met gouden kleuren hebben gewerkt. Een plaid is ook altijd een mooie aanvulling voor je bank of fauteuil en bij deze koudere dagen krijg je een nog warmere sfeer door voor een imitatie bont plaid te gaan die ook nog eens super gaaf staat bij een hoogpolig karpet.

Sfeer In Huis

Vind je het eigenlijk wel prima om het nieuwe jaar in je eentje te vieren of vier je het geheel corona proof online? Dan is dat lounge hoekje waar we het 2 weken geleden over hadden natuurlijk het ideale plekje. Heb je geen salontafel, dressoir of bijzettafel in je hoekje om te versieren met al die gezellige accessoires? Je komt ook een heel eind met een mooie vloerlamp en goudkleurige vazen op stoere pilaren zoals hieronder in onze showroom. Ook hier geldt weer dat de stylistes lekker gedurfd met printjes hebben gewerkt door dit prachtige behang te combineren met deze super gave fauteuil in zebra print. Twee eyecatchers die elkaar perfect aanvullen en door de neutrale kleuren weer ideaal zijn om aan te kleden met die feestelijke en shiney accessoires.

Hopende dat we je wat inspiratie hebben kunnen geven om het jaar mee af te sluiten, wens ik je namens het hele Potz Wonen team alvast een hele fijne en gezonde jaarwisseling!

Sfeer In Huis