Salontafel; dé toevoeging voor in je interieur - Potz Wonen
Potz Wonen

Salontafel; dé toevoeging voor in je interieur

Deze mag absoluut niet missen binnen de woonkamer! De salontafel is dé toevoeging voor in je interieur met meerde functies. Kleed het gezellig aan met wat woonaccessoires om je interieur net dat extra beetje gezelligheid te geven. Ook is het uitermate praktisch om een salontafel in je woonkamer te hebben voor die hapjes en drankjes tijdens een heerlijk avondje Netflix. Of natuurlijk voor na het werk om even lekker op je bank of fauteuil te ploffen met de beentjes omhoog op de salontafel. Onze stylistes zijn weer druk bezig geweest in de showroom om een paar van onze persoonlijke favoriete salontafels uit te lichten in dit artikel.

We beginnen met deze gave en opvallende salontafels. Zelf ben ik erg fan van meerdere salontafeltjes in verschillende maten die je bij elkaar kan zetten als set. Dit oogt van zichzelf al voor een erg mooi en leuk speels effect, maar je kan de salontafels natuurlijk ook nog aankleden met verschillende speelse accessoires zoals deze kandelaars en vaas. Maar wat deze bewuste salontafels vooral zo gaaf maakt is het materiaal. Het is namelijk gemaakt van oud versteend hout en elk tafeltje is daarom uniek! Een echte eyecatcher in de woonkamer, maar daarbij ook nog eens super praktisch omdat deze door het versteende materiaal makkelijk te onderhouden is. Perfect dus voor een avondje Netflix, waarbij je je niet al te veel zorgen hoeft te maken voor die gevaarlijke vette dipsausjes bij de chips. Moet je natuurlijk alsnog wel gewoon uitkijken voor de rest van de meubels…

Salontafel D Toevoeging Voor In Je Interieur

De volgende salontafel is bij onze klant een van de meest geliefde salontafels uit onze collectie en wij snappen wel waarom! Een ronde salontafel oogt zelf al erg gezellig, maar door de vorm is deze daarnaast ook nog eens perfect om aan te kleden met woonaccessoires voor die extra gezelligheid. Deze salontafel past daarnaast perfect thuis in meerdere woonstijlen. Door de strakke poot en het goudkleurige blad past het binnen meerdere woonstijlen thuis van strak tot chic tot boheems enzovoort. De ronde salontafel is van zichzelf dus al super gaaf maar door deze te combineren met een mooie ronde poef kan je ook hiermee nog een extra leuk speels effect creëren. Daarnaast is zo’n poef ook ideaal als je je salontafel al vol hebt staan met allemaal accessoires zodat je je benen er niet meer op kwijt kan.

Salontafel D Toevoeging Voor In Je Interieur

Hou je niet zo van ronde salontafels, maar wel van dat speelse effect? Dan zijn de volgende salontafels perfect voor jou! Deze rechthoekige eiken salontafels zijn door hun strakke vormen een mooie en ruimtelijke toevoeging voor je interieur. Ondanks ze aanzienlijk groter en meer “aanwezig” zijn in je interieur dan een ronde salontafel, behoud je door de strakke en fijne lijnen van de poten toch een luchtig en ruimtelijk effect. Hierdoor wordt het dus ook niet te druk als je dit wil combineren als set én zelfs nog een poef wil toevoegen aan het geheel. Speels maar toch strak en ruimtelijk.

Salontafel D Toevoeging Voor In Je Interieur