Persoonlijk interieuradvies bij POTZ WONEN - Potz Wonen
Potz Wonen

Persoonlijk interieuradvies bij POTZ WONEN

Wooninspiratie vind je overal. In de woonbladen, op TV en online. Het maken van keuzes en het creëren van jouw thuis, kan soms lastig zijn. BIJ POTZ WONEN geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget. Van een nieuw meubel tot een compleet interieur met de verrassende kleur- en materiaalcombinaties.

Omdat iedere woonwens en elk interieur anders is, nemen wij daar graag de tijd voor. Een persoonlijk interieuradvies duur 1 tot 1,5 uur waarin we je woonvragen beantwoorden.

Stap 1. Afspraak maken
Geef je persoonlijke voorkeuren en wensen aan in het afspraakformulier. We nemen vervolgens telefonisch contact op en inventariseren welke interieuradviseur of ontwerper het best bij je interieurvraag en jouw woonstijl past. Samen plannen we een afspraak in op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Stap 2. Woonwensen in kaart brengen
Je persoonlijke interieuradviseur of ontwerper ontvangt je bij POTZ WONEN Met een kop koffie of thee brengen we je woonwensen en woonstijl(en) in kaart.

Stap 3. Van moodboard naar werkelijkheid
Aan de hand van je plattegrond en foto’s wordt een advies op maat gemaakt. In de winkel laat de interieuradviseur of ontwerper je eventueel direct alle mogelijkheden zien, voelen en ervaren. Zo komt je persoonlijke interieurplan tot leven!