Hanglampen; een prachtige toevoeging zijn voor in je interieur - Potz Wonen
Potz Wonen

Hanglampen; een prachtige toevoeging zijn voor in je interieur

Twee weken geleden hadden we het over lichte tinten in je interieur. Nu gaan we het letterlijk hebben over licht. Naast dat verlichting uiteraard heel praktisch is binnen een woning, kan een mooie lamp een prachtige toevoeging zijn voor in je interieur en de perfecte sfeermaker zijn. In dit artikel zal ik deze keer 3 van onze persoonlijke favoriete hanglampen uit onze showroom aan het licht brengen. Snap je hem?… Licht…? Lampen….? Ja… Ok let’s go!

Verlichting boven de eettafel is natuurlijk handig om je bord met eten te kunnen zien zodat je er niet telkens naast mikt met je bestek. Daarnaast kan het ook als ware eyecatcher dienen binnen je eetkamer. In de jaren 60 zag je het al veel; design lampen met gekke vormen die soms zelfs wel iets weg hadden van een soort buitenaards ruimteschip. Dit toch wel aparte design in onze showroom is zeker één van die prachtige eyecatchers. De elegante schelp achtige vorm gemaakt van bamboe is met de naturel kleur perfect om te combineren in een interieur met zachte lichte tinten. (Deze lamp is tevens ook leverbaar in de kleur zwart of wit.) Een groep lampen oogt van zichzelf al erg gezellig, maar variërende hoogtes van de lampen zorgen voor een nóg gezelliger en tevens speels effect!

Hanglampen Een Prachtige Toevoeging Zijn Voor In Je Interieur

Een groep lampen van 3 stuks is natuurlijk erg leuk en gezellig. Maar mocht je nóg meer gezelligheid boven je eettafel willen, waarom maar 3 hanglampen als je ruimte hebt aan je plafond voor een plafondplaat met maar liefst 10 hanglampen eraan!? Doorzichtige glazen lampen zijn momenteel erg geliefd en wij zijn er ook groot fan van! Wij hebben er daarom verschillende soorten in onze showroom hangen en deze glazen hanglamp met lichte smoke kleur glazen behoort zeker tot één van onze favorieten. Ook hierbij geldt dat je met de verschillende hoogtes van de lampen een gaaf speels effect krijgt. Bij sommige hanglampen, waaronder deze dus, kan je ook zelf de hoogte bepalen en dus een geheel eigen unieke creatie ervan maken. Daarbij hoef je ook niet bang te zijn dat je met maar liefst 10 hanglampen in verschillende hoogtes een drukke chaos boven je hoofd hebt hangen aan de eettafel. Doordat ze van glas zijn behoud je namelijk een mooi, ruimtelijk effect en kan je alsnog in alle rust genieten van je maaltijd.

Hanglampen Een Prachtige Toevoeging Zijn Voor In Je Interieur

Hou je van een iets strakker en moderner interieur, dan is een stoere maar chique hanglamp zoals deze de perfecte toevoeging voor jouw eethoek. Strakke rechte lijnen zorgen voor een ruimtelijk effect. Dat heb je ook zeker weten met deze stalen hanglamp en dat ondanks zijn grootte. Een strak en rustig design, maar toch een ware eyecatcher door de unieke vorm. Kom je er maar niet uit met je partner welke hanglamp voor jullie geschikt is boven de eettafel door jullie smaakverschil, dan komt met een strakke hanglamp als deze licht in de duisternis, want het past perfect in meerdere soorten interieur thuis!

Hanglampen Een Prachtige Toevoeging Zijn Voor In Je Interieur