De eettafel - Potz Wonen
Potz Wonen

De eettafel

Die gezellige kerstborrel in een groot gezelschap met heel je familie, vrienden en dierbaren zit er dit jaar helaas niet in. Er mogen niet meer dan 3 extra mensen bij je aan tafel komen schuiven voor die gezelligheid en dat heerlijke kerstmaal waar we juist zo erg naar uit keken in deze rare tijden. Maar laten we het maar van de positieve kant bekijken: Meer ruimte voor jezelf aan die mooie eettafel! Daarbij is dit jaar een goed excuus om dat kerstdiner over te slaan met je altijd maar klagende schoonmoeder, of je neefje die je het liefst achter het behang wil plakken en elke kerst je eetlust bederft door schaamteloos met zijn mond open te kauwen. Maar zonder gekkigheid; ik probeer het wel luchtig te houden, maar het voelt ook wel een beetje raar om het artikel over dit onderwerp te schrijven. Toch wilden we je graag wat inspiratie geven voor betere tijden, of gewoon voor nu alvast met het gezelschap waarmee je wél aan tafel mag. Je kan daarnaast natuurlijk ook gewoon de zondag in alle rust beginnen met het lezen van het “Zondagmorgen Ontbijtnieuws” van Potz Wonen onder het genot van een ontbijtje aan je eettafel!

De Eettafel

Over die strakke look gesproken; onderstaande mozaïek tafel past daar meer dan perfect bij! Je kan het geheel van je eetkamer helemaal af maken met bijvoorbeeld een visgraat vloer of behang met sierlijke maar strakke print wat perfect aansluit op de prachtige en strakke mozaïek details in het tafelblad. Ook de eetkamerstoelen zijn perfect om in combinatie met de tafel een wat speelser effect te krijgen door voor wat strakkere stoelen te gaan in verschillende kleuren. Met de stoelen in verschillende maar wel egale kleuren, zoals onze stylistes hebben gebruikt in onze showroom, is het nét wat interessanter en gedurfder, maar behoud je toch die rust. Natuurlijk afhankelijk van wat bij jouw smaak past kan je bij deze tafel voor een nóg strakkere look gaan door in plaats van mozaïek voor glad eiken te gaan. Wij zijn helemaal weg van deze chique donkere uitvoering, maar de tafel is ook in andere prachtige kleuren verkrijgbaar.

De Eettafel

Ik neem aan dat je als trouwe lezer van ons “Zondagmorgen Ontbijtnieuws” wel enigszins op de hoogte bent van de trends van nu. Dan is het je vast wel opgevallen dat de marmer look weer helemaal hot is. Ook wij houden hier zeker van! Onderstaande keramiek tafel met marmer look is daardoor echt een prachtige toevoeging voor je eethoek! Het is daarbij ook eens keer wat anders dan een houten tafel en kan daardoor toch ook zeker als een eyecatcher dienen in je eetkamer. Het past zoals je ziet perfect met een wat chiquer en klassiek interieur, maar door de strakke poot misstaat deze ook zeker niet binnen een strak en modern interieur! Ook bij deze tafel hebben wij in onze showroom gekozen voor een warme donkere kleur, maar ook hierbij geldt dat deze in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Tenslotte is een keramiek tafel zoals deze super praktisch en makkelijk qua onderhoud. Dus ook zeer geschikt voor als dat ene vervelende neefje straks wel weer op bezoek mag komen en niet alleen met zijn mond open kauwt maar ook altijd weer voor extra schoonmaakwerk zorgt na het eten…

De Eettafel