Verkozen tot de mooiste woonwinkel van Twente

De mooiste woonwinkel van Enschede en Haaksbergen

De mooiste meubels van Enschede vindt u bij Potz Wonen aan de Textielstraat 28 in Haaksbergen, dat gemakkelijk te bereiken is vanaf Enschede en alle andere hoeken van Twente. Met onze eigen meubelsmederij zijn de mooiste zitmeubelen, eigenzinnige of juist degelijke tafels, kasten en accessoires te vinden. In onze woonwinkel kunt u inspiratie op doen, waar één van onze stylisten u graag adviseert over de mogelijkheden.

Sfeervol wonen, zoals wonen bedoeld is

Sfeervol en betaalbaar wonen is een kunst waar wij samen met onze enthousiaste en zeer gewaardeerde medewerkers iedere dag voor zorgen en naar streven. Waar Geert & Debby als klein familiebedrijf begonnen is Potz Wonen inmiddels uitgegroeid tot de mooiste en één van de grootste woonwinkels van Twente. Maar liefst 2500 m2 is voor u ingericht met soms spraakmakende en aparte meubels voor inspiratie. Van Riverdale accessoires tot prachtige leren banken van pilotenleer zijn hier te bezichtigen.

Verkozen tot de mooiste woonwinkel van Enschede, Haaksbergen en Twente

De mooiste meubels van Enschede en alle andere hoeken van Twente. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze woonwinkel om rond te kijken. Wenst u een interieuradvies? Onze gepassioneerde medewerkers staan voor u klaar om u rond te leiden. Ook op zondagen kunt u de mooiste meubels van Enschede bezichtigen vanaf 12.00 uur.