Verkozen tot de mooiste woonwinkel van Twente

De mooiste woonaccessoires van Hengelo

Bij Potz Wonen vindt u de mooiste woonaccessoires van Hengelo. Decoratie, kussens, plaids, verlichting en nog veel meer is te zien in onze sfeervolle showroom van 2500 vierkante meter. U kunt hier rustig rondkijken waarbij u ideeën op doet in onze verschillende sfeerkamers. Woonaccessoires van onder andere Riverdale en de PTMD Collection Home pronken in onze woonwinkel. Ondanks dat er verschillende woonstijlen in onze showroom zijn verwerkt, kunt u er natuurlijk ook een eigen twist aan geven.

Unieke woonaccessoires en advies

Heeft u interieuradvies nodig? Wilt u echt eens iets anders, iets authentieks en unieks? Ons enthousiaste en gepassioneerde team staat voor u klaar om u de mooiste woonaccessoires van Hengelo, Haaksbergen en omstreken te laten zien. De mis tussen sfeervol en betaalbaar wonen kunt u bij ons vinden. Eigentijdse accessoires met een traditionele touch of een kunststuk om mee te pronken: u kunt het bij Potz Wonen vinden. Of houdt u juist van aparte en spraakmakende accessoires die de aandacht trekken?

Laat u verrassen!

Voor de mooiste woonaccessoires van Hengelo slaagt u zeker in onze grote showroom. Heeft u doordeweeks geen tijd om langs te komen en inspiratie op te doen? Wij zijn zeven dagen per week geopend. Op de zaterdagen heeft u de mogelijkheid gratis interieuradvies te krijgen. Welke woonaccessoires passen het beste bij uw inrichting? Laat u verrassen!