Logo Potz Wonen

De mooiste woonaccessoires van Enschede

Bij Potz Wonen vindt u de mooiste woonaccessoires van Enschede. Decoratie, kussens, plaids, verlichting en nog veel meer is te zien in onze sfeervolle showroom van 2500 vierkante meter. U kunt hier rustig rondkijken waarbij u idee├źn op doet in onze verschillende sfeerkamers. Woonaccessoires van onder andere Riverdale en de PTMD Collection Home pronken in onze woonwinkel. Ondanks dat er verschillende woonstijlen in onze showroom zijn verwerkt, kunt u er natuurlijk ook een eigen twist aan geven.

Unieke woonaccessoires en advies

Heeft u interieuradvies nodig? Wilt u echt eens iets anders, iets authentieks en unieks? Ons enthousiaste en gepassioneerde team staat voor u klaar om u de mooiste woonaccessoires van Enschede, Haaksbergen en omstreken te laten zien. De mis tussen sfeervol en betaalbaar wonen kunt u bij ons vinden. Eigentijdse accessoires met een traditionele touch of een kunststuk om mee te pronken: u kunt het bij Potz Wonen vinden. Of houdt u juist van aparte en spraakmakende accessoires die de aandacht trekken?

Laat u verrassen!

Voor de mooiste woonaccessoires van Enschede slaagt u zeker in onze grote showroom. Heeft u doordeweeks geen tijd om langs te komen en inspiratie op te doen? Wij zijn zeven dagen per week geopend. Op de zaterdagen heeft u de mogelijkheid gratis interieuradvies te krijgen. Welke woonaccessoires passen het beste bij uw inrichting? Laat u verrassen!